Opitá vodička narazila do značky a auta. Žena čelí obvineniu

ta3/TASR
6.2.2023 13:12

Opitá vodička narazila do značky a ďalšieho auta, aj napriek tomu pokračovala v jazde ďalej. O prípade, ktorý sa stal v sobotu v Spišskej Novej Vsi, informoval Policajný zbor Košického kraja na sociálnej sieti. Žena v súčasnosti čelí obvineniu.

Opitá vodička narazila do značky a auta. Žena čelí obvineniu
Facebook/Polícia SR - Košický kraj

"V ranných hodinách viedla 37-ročná vodička z okresu Spišská Nová Ves motorové vozidlo po miestnej komunikácii. Pri výjazde z kruhového objazdu prešla v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy najmä svojim schopnostiam cez ostrovček a pravým bokom vozidla zachytila dopravnú značku, ktorú zohla. Následne prešla s vozidlom do protismernej časti cesty, kde ľavou časťou vozidla narazila do protiidúceho auta," priblížila polícia. Po náraze však žena pokračovala v jazde smerom k druhému kruhovému objazdu, v pravotočivej zákrute zišla s vozidlom mimo cesty a ostala stáť pod jej úrovňou.

Následne ju policajná hliadka podrobila dychovej skúške, ktorej výsledok bol v prepočte 3,15 promile. "Poverený príslušník okresného dopravného inšpektorátu začal v danom prípade trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," dodáva PZ.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok