Nadobro končím kariéru, oznámil Tom Brady. Športová legenda potvrdila definitívny koniec

ta3 TASR
1.2.2023 15:19

Tom Brady sa rozhodol ukončiť svoju hviezdnu kariéru. Sedemnásobný víťaz Super Bowlu s tímami New England a Tampa to oznámil v stredu vo veku 45 rokov.

"Dobré ráno priatelia. Idem hneď k veci. Končím kariéru, nadobro," uviedol najúspešnejší quarterback v histórii ligy amerického futbalu NFL na sociálnych sieťach.

Brady už raz skončil po sezóne 2021, no po približne šiestich týždňoch svoje rozhodnutie prehodnotil a ešte sa vrátil s Tampou Bay Buccaneers. S klubom, s ktorým získal vo februári 2021 svoj posledný titul, sa aj v tejto sezóne prebojoval do play off, kde však vypadol v úvodnom kole s Dallasom.

"Každému z vás veľmi ďakujem za podporu. Mojej rodine, priateľom, spoluhráčom, súperom. Ďakujem vám, že ste mi umožnili žiť môj sen. Nič by som nezmenil. Milujem vás všetkých," vyznal sa vo videu rekordér v počte titulov Brady, ktorého kariéra trvala dlhých 23 rokov. Počas nej získal množstvo ocenení a drží viacero rekordov NFL. Po konci kariéry by mal pracovať ako televízny analytik pre stanicu Fox Sports, s ktorou mal podpísať desaťročný kontrakt v hodnote 375 miliónov dolárov. Informovala agentúra AP.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok