SNS chce vytvoriť nový opozičný blok. Rokovala s viacerými politickými stranami

TA3 TASR
28.1.2023 07:23

Na ústredí mimoparlamentnej SNS sa uskutočnilo prvé rokovanie viacerých politických subjektov o spoločnom postupe do najbližších parlamentných volieb. Informovala o tom riaditeľka kancelárie predsedu SNS Zuzana Škopcová.

SNS chce vytvoriť nový opozičný blok. Rokovala s viacerými politickými stranami
Facebook/Jozef Hrdlička

Národniari pozvali na rokovanie europoslanca a štatutára strany Slovenský patriot Miroslava Radačovského, šéfa Národnej koalície Rudolfa Huliaka, predsedu Komunistickej strany Slovenska Jozefa Hrdličku a predsedu strany Socialisti.sk Artura Bekmatova. 

Slovenská národná strana odprezentovala svoju víziu vytvorenia Slovenského opozičného bloku a súčasne požiadala predsedov predmetných strán prostredníctvom predsedu SNS Andreja Danka, aby v rámci svojich politických strán komunikovali o forme spolupráce s cieľom, aby ani jeden hlas predmetných politických strán neprepadol. Cieľom je vytvorenie "Moderného sociálneho Slovenska".  

Zúčastnení sa dohodli na ďalšom rokovaní 28. februára. "Na tomto rokovaní by sa už malo postúpiť hľadaním prienikov programových zhôd, ako aj spôsobu spoločného postupu do parlamentných volieb," dodala.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok