V Ivanke pri Dunaji došlo k smrteľnej zrážke rýchlika so ženou. Železničnú dopravu museli obmedziť

ta3 TASR
26.1.2023 09:27

V Ivanke pri Dunaji v okrese Senec museli obmedziť železničnú dopravu. Dôvodom je ranná zrážka rýchlika so ženou, ktorá utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

IC
TASR/Maroš Černý

Policajti oddelenia Železničnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave aktuálne vykonávajú potrebné úkony v súvislosti so zrážkou rýchlika so ženou. "Podľa doterajších informácií prišlo vo štvrtok v čase okolo 7.00 h na riadne označenom železničnom priecestí so závorami a svetelnou signalizáciou k zrážke rýchlika so 76-ročnou ženou. Tá prechádzala uvedeným železničným priecestím v Ivanke pri Dunaji počas spustených závor pri spustenej signalizácii so svojím manželom," spresnila policajná hovorkyňa. Rýchlik dôchodkyňu zachytil, rušňovodič zrážke nedokázal zabrániť.

Doprava mala byť na prvej traťovej koľaji obmedzená na desať kilometrov za hodinu, druhá traťová koľaj bola z dôvodu dokumentovania udalosti odstavená. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok