Slovan nastúpi proti Viťazu Čechov aj s Jurajom Mikúšom

TASR
1.2.2013 11:57

Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na piatkový dôležitý duel v boji o play off v KHL proti Viťazu Čechov (19:00 h) už aj s novou posilou Jurajom Mikúšom. Informovala o tom oficiálna internetová stránka "belasých".

Slovan nastúpi proti Viťazu Čechov aj s Jurajom Mikúšom
SITA

Dvadsaťpäťročný center absolvuje premiéru v drese Slovana v strede druhého útoku, v ktorom sa predstaví s krídelníkmi Milanom Bartovičom a Marekom Svatošom. Milan Kytnár sa posunie z druhej do tretej formácie, kde si zahrá s Liborom Hudáčkom a Romanom Kukumbergom. V štvrtom útoku dostanú príležitosť Tomáš Mikúš, Peter Ölvecký a Marko Daňo, bratia Mikúšovci si tak prvýkrát zahrajú spoločne v jednom seniorskom tíme.

V obrane nastala oproti poslednému stretnutiu len jedna zmena, keď Vladimíra Mihálika nahradí v obrannej dvojici s Ivanom Švarným Ivan Ďatelinka. V zostave sa neobjaví Martin Bakoš, stále zranení sú útočníci Andrej Šťastný s Jánom Lipianskym.

Zostava Slovana na zápas proti Viťazu Čechov: Janus - Sersen, Sigalet, Tabaček, Mojžíš, Ďatelinka, Švarný, Luža - Miklík, Bližňák, Vondrka - Svatoš, J. Mikúš, Bartovič - Kukumberg, Kytnár, Hudáček - Daňo, Ölvecký, T. Mikúš - Preisinger

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok