Herec Jeremy Renner utrpel pri nehode so snežným pluhom viac ako 30 zlomenín

ta3 TASR
22.1.2023 06:22

Americký herec Jeremy Renner, ktorého začiatkom roka prešiel pri odpratávaní snehu jeho vlastný snehový pluh, v sobotu informoval, že pri incidente si zlomil viac ako 30 kostí.

Herec Jeremy Renner utrpel pri nehode so snežným pluhom viac ako 30 zlomenín
Jordan Strauss/Invision/AP

"Týchto viac ako 30 zlomených kostí sa zahojí a zosilnie, rovnako ako sa prehĺbi láska a puto s rodinou a priateľmi," napísal herec na Instagrame, ďakujúc fanúšikom za ich podporu. Zároveň zverejnil fotku, na ktorej je vidno, ako rehabilituje s fyzioterapeutom.

Renner sa zranil pri tom, ako sa snažil vyliezť na šesťtonový snežný pluh, aby ho mohol zastaviť. V nemocnici strávil viac ako dva týždne. Úrady medzičasom vylúčili, že nehodu zapríčinil alkohol alebo drogy.

Päťdesiatdvaročný herec stvárňuje vo filmovom svete štúdia Marvel postavu Hawkeya. Okrem toho hral napríklad aj v dvoch častiach filmovej série Mission: Impossible. Známym sa stal predovšetkým stvárnením špecialistu na zneškodňovanie bômb v Iraku vo filme Smrť čaká všade z roku 2008, za čo si vyslúžil aj nomináciu na Oscara. Ďalšiu nomináciu získal v roku 2011 za úlohu vo filme Mesto.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok