PR správa

Ako nosiť topánky Converse, aby vyzerali štýlovo?

19.1.2023 00:00

Zatiaľ čo medzi značkami ako Nike, Adidas a ON neustále prebiehajú boje o pozornosť a vernosť zákazníka, jedna značka sa o svoju popularitu rozhodne báť nemusí – Converse. Slávna americká značka vyrába svoje ikonické tenisky už viac ako 100 rokov a stále v jedinečnom dizajne, ktorý sa spája s novými technológiami, a tak nemá konkurenciu. Converse totiž poskytuje zákazníkom klasický štýl, ktorý nikdy neprestane byť cool a je imúnny i voči búrlivým vlnám módnych trendov. Ako však tieto topánky nosiť, aby ste využili ich potenciál?

Ako nosiť topánky Converse, aby vyzerali štýlovo?
Shutterstock

Topánky Converse ako obuv pre každého

Dnes značka Converse ponúka širokú škálu topánok v rôznych štýloch a farbách. Od klasických čiernych vysokých a jednoduchých bielych nízkych tenisiek, až po výrazné farebné vzory, a v podstate aj všetko medzi tým. Converse ponúka tenisky, ktoré sa hodia skutočne každému. Vyberte si preto vaše obľúbené Converse tenisky a my vám ukážeme, ako ich nosiť naozaj módnym spôsobom.


Čierno-biele Converse tenisky

Klasické čierno-biele šnurovacie tenisky sú už z diaľky ľahko identifikovateľné. Tento štýl pozná naozaj každý, a ak budete vlastniť iba jediné Converse tenisky, mali by to byť práve tieto. Táto uvoľnená a trendová obuv sa dobre hodí k mnohým outfitom, ale najlepšie vyzerá s ležérnym šatníkom na bežné dni. Converse tenisky v čierno-bielej kombinácií dodávajú vášmu štýlu ležérnosť a štýl, pričom vyzerajú skvele aj k drsným outfitom. Oblečte si k nim pokojne vaše obľúbené voľné džínsy, a potom sa pustite do výberu topu bez toho, aby ste o tom premýšľali. Vrstvením voľných štýlov, ako je tričko, chambray košeľa a bomber bunda, získate perfektný, módny, no stále jednoduchý štýl, ktorý môžete nosiť kamkoľvek budete chcieť.

Shutterstock Shutterstock

Vysoké All Black Converse

Čierne vysoké Converse tenisky majú skvelú atmosféru. Zahrajte sa na rockera tak, že si ich obujete k tomu správnemu oblečeniu. Čierne úzke džínsy s manžetou sú ideálnym spoločníkom týchto tmavých tenisiek. Čo sa týka vášho topu, zvoľte klasické biele alebo čierne tričko, prípadne stavte na odvážnejší bohémsky štýl so vzorovanou košeľou s krátkym rukávom. Voľba je na vás, ale nezabudnite dokončiť váš outfit párom tmavých slnečných okuliarov. Predsa len, klasické čierne slnečné okuliare sú dokonalým doplnkom každej rockovej hviezdy.

Červené vysoké Converse tenisky

Červené vysoké topánky Converse sú odvážnou alternatívou ku klasickým čiernobielym štýlom. Tento živý odtieň je pútavý a určite pritiahne pozornosť priamo k vašim nohám. Vyvážte preto váš outfit tak, že vaše oblečenie bude farebné a svetlé. Vyhnite sa jednofarebným alebo čiernym outfitom a stavte radšej na sýtejšie farby. Modrá a námornícka s červenou pekne ladia, zatiaľ čo zelená je jej doplnková farba, takže ňou taktiež nič nepokazíte. Len nezabudnite, že tóny by mali byť tlmené, vyhnite sa preto jasným odtieňom – v opačnom prípade môžete vyzerať ako kanárik. Pokiaľ ide o neutrálne farby, jemná hnedá farba alebo béžová je ideálnym základným tónom pre váš outfit s červenými Converskami.

Biele nízke Converse tenisky ako neprekonateľná ikona

Biele nízke topánky Converse sú snáď najikonickejším párom, ktorý táto značka má. Sú to perfektné ležérne letné tenisky. Aj keď si biele tenisky môžete kúpiť aj od iných značiek, ako napríklad Calvin Klein, bielym Converse sneakersom pravdepodobne v štýle nedokáže konkurovať žiadna iná značka. Aby ste čo najlepšie využili tieto štýlové topánky, spárujte ich so svetlými nohavicami, ideálne sú biele alebo svetlé džínsy, či chinos nohavice v pieskovom odtieni. Nemusíte sa vyhýbať džínsom tmavšej farby, ale uvedomte si, že kontrast bude dosť výrazný, takže vzhľad vyvážte. Udržujte váš celkový outfit športovo-elegantný a dokončite ho napríklad sviežou oxfordskou košeľou, prípadne ležérnym sakom.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok