PR správa

Inteligentná aplikácia, s ktorou fakturujete už cestou zo stretnutia

11.1.2023 00:00

Kto už nejaký ten čas podniká, vie, že je dobré delegovať jednoduché a opakujúce sa činnosti – a venovať sa radšej rozvoju biznisu. Čas a peniaze šetria aj inteligentné fakturačné aplikácie. Faktúru v nich urobíte za pár kliknutí, v dokumentoch máte poriadok a udržíte si prehľad o peniazoch.

Inteligentná aplikácia, s ktorou fakturujete už cestou zo stretnutia
Shutterstock

Medzi inteligentné online aplikácie patrí iDoklad, program na faktúry zadarmo – využijú ho podnikatelia začiatočníci a v rozšírenej verzii aj tí pokročilejší, ktorí už majú zákazníkov viac, alebo fakturujú častejšie.

Faktúru vystavíte za pár sekúnd

Na vystavenie faktúry či napríklad zálohovej faktúry toho s iDokladom veľa nepotrebujete – len zadáte IČO nového klienta (alebo ho vyberiete z adresára fakturačnej aplikácie), napíšete, čo fakturujete a za koľko. Zvyšok doplní aplikácia sama.

iDoklad za vás overí aj solventnosť klienta a v prípade, že ste platiteľom DPH, vypočíta DPH za vás. Pohodlne zmeníte vzhľad dokladov, napríklad tak, aby ladili s vaším webom alebo logom. Hotovú faktúru potom pošlete priamo z iDokladu alebo ako prílohu v e-maili.


Automatizácia šetrí čas aj peniaze: vy sa sústredíte na biznis

Keď aplikáciu iDoklad spárujete so svojou bankou, rozozná preplatené faktúry a ak sa váš zákazník s platbou omeškal, automaticky mu môže poslať upomienku. Alebo, naopak, poďakovanie, len čo peniaze dorazia na váš účet.

V prípade, že bežne fakturujete klientovi stále tú istú sumu, nastavíte si pre faktúru šablónu. Automatizované fungovanie aplikácie vám uľahčí prácu a ušetrí čas, ktorý môžete investovať radšej do zlepšovania svojho podnikania.


S inteligentnou aplikáciou máte ešte:

Prehľad o príjmoch a výdavkoch: vždy presne viete, koľko ste vyfakturovali – kto vám z klientov zaplatil, koľko vám príde na účet, aj komu musíte zaplatiť. Všetky dáta prehľadne vidíte v grafoch, za deň, kvartál, rok, je to na vás.

Celý obchodný proces pod palcom: od zaslania cenovej ponuky cez vystavenie faktúry až po kontrolu úhrady. Fakturačnú históriu s ktorýmkoľvek klientom jednoducho vyhľadáte.

Prepojenie s e-shopom, bankou či CRM. S bankovým prepojením nemusíte kontrolovať úhrady na účte a vďaka integrácii s CRM sa zbavíte prepisovania rovnakých dát do viacerých systémov.

Podklady pre účtovníka/účtovníčku: vytvorte mu (alebo jej) prístup do iDokladu – vždy dostane faktúry a predajné doklady v správnom formáte, skontroluje si ich na diaľku a vy budete mať účtovníctvo spracované rýchlo a bez chýb.

Financie v poriadku: iDoklad vám uľahčí spracovanie priznania k dani z príjmov fyzických osôb, DPH alebo kontrolného výkazu.


iDoklad je viac, než len inteligentná aplikácia

Aplikácia iDoklad uľahčuje podnikanie a keďže jej tvorcovia vedia, že najčastejšie chyby na začiatku podnikania sú tie, o ktorých nováčikovia nevedia, pripravili pre nich okrem inteligentného fakturačného programu aj mini akadémiu pre úspešné podnikanie.


Cenné know-how v akadémii odovzdávajú profíci, ktorí rozumejú daniam, účtovníctvu aj cenotvorbe – pre začínajúcich podnikateľov je vstup zadarmo.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok