Balotelli je novou posilou AC Miláno

TASR, TA3
29.1.2013 19:06

Futbalový útočník Mario Balotelli z Manchestru City sa stal novou posilou talianskeho AC Miláno. Podľa televízie milánskeho klubu sa obe strany dohodli na kontrakte.

Balotelli je novou posilou AC Miláno
SITA

Vedenie Milána podľa miestnych médií zaplatí za talianskeho reprezentanta 20 miliónov eur. Vedenie "The Citizens" súhlasilo s  piatimi ročnými splátkami v hodnote štyroch miliónov eur.

"Dohodu s Manchestrom City sme podpísali. Lekárske testy sa uskutočnia v stredu v Miláne, potom sa dohodneme na podmienkach zmluvy do roku 2017," napísal riaditeľ rossoneri Umberto Gandini na Twitteri podľa agentúry Reuters.

Majiteľ AC Silvio Berlusconi len pred pár dňami vyhlásil, že klub neposilnia hviezdne mená Kaka a Mario Balotelli. Berlusconi pre médiá povedal, že nepotrebuje do tímu "zhnité jablko", čím mieril na Balotelliho. Za tieto svoje vyjadrenia sa neskôr ospravedlnil.

Meno kontroverzného útočníka sa spájalo aj s prestupom do ďalšieho klubu z Apeninského polostrova - s Juventusom Turín.

Dvadsaťdvaročný Balotelli prišiel do City z Interu Miláno v roku 2010 za približne 22 miliónov eur a odvtedy niekoľkokrát svojim správaním zaujal titulky médií a od trénera Roberta Manciniho dostal dokonca disciplinárny trest.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok