Vážne zranený herec Jeremy Renner zverejnil prvú fotografiu od operácie

TA3 BBC ČTK
4.1.2023 08:40

Americký herec Jeremy Renner poďakoval fanúšikom za podporu po tom, čo ho vážne zranil snežný pluh. Renner zdieľal na Instagrame obrázok svojej pomliaždenej tváre a povedal, že je "teraz príliš zmätený na to, aby písal". Píše portál BBC.

Vážne zranený herec Jeremy Renner zverejnil prvú fotografiu od operácie
TASR/AP

Rennera prešiel jeho vlastný snehový pluh, ktorý váži najmenej 6,5 tony – trikrát ťažší ako auto – uviedol miestny šerif. Člen rodiny, ktorý šoféroval Rennerovo auto, uviazol v snehu neďaleko jeho domu, dodal šerif. Renner pomocou svojho snehového pluhu úspešne odtiahol auto. Potom vystúpil, aby sa porozprával so svojím príbuzným, ale snežný pluh sa začal pohybovať prázdny. Renner sa pokúšal dostať späť na sedadlo vodiča, aby zastavil jeho pohyb, to sa však nepodarilo a stroj ho prešiel. 

Renner, známy okrem iného z filmu Avengers: Endgame a ďalších marveloviek, bol v nedeľu po nehode v Nevade letecky prevezený do nemocnice. Na severozápade Nevady, kde vlastní dom, na konci roka napadlo veľké množstvo snehu.

V utorok večer v príspevku na Instagrame zo svojho nemocničného lôžka napísal: "Ďakujem vám všetkým za milé slová. Teraz som príliš zmätený na to, aby som písal. Ale posielam vám všetkým lásku."

Dvojnásobný držiteľ nominácie na Oscara Renner je známy predovšetkým vďaka úlohe Clinta Bartona alebo Hawkeye z dielne americkej spoločnosti Marvel Studios. Zahral si v niekoľkých filmoch o superhrdinoch Avengers a v spin-off televíznom seriáli Hawkeye. Renner si meno urobil aj výkonmi vo filmoch zo série Mission: Impossible. Na Oscara bol nominovaný za hlavnú úlohu v dráme z vojny v Iraku Smrť čaká všade a vedľajšiu úlohu v snímke Mesto.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok