PR správa

Ako navodiť pravú vianočnú atmosféru v interiéri?

5.1.2023 00:00

Vianočný čas nás nabáda k vytvoreniu idylickej atmosféry v interiéri omnoho viac ako počas roka.

Ako navodiť pravú vianočnú atmosféru v interiéri?
Gordana Glass®

Dekorovanie interiéru odzrkadľuje naše rodinné zvyklosti počas najkrajších sviatkov a vnáša do domova osobité čaro. Ako navodiť pravú vianočnú náladu pre celú rodinu a najbližších?

Kombinujte autentické farby

Farebnosť je základ, z ktorého vychádzame pri navrhovaní dizajnu. Podľa trendov posledných rokov si môžeme všimnúť, že vianočná výzdoba nemusí byť iba v červenej a zelenej farbe. Interiéroví dizajnéri každoročne navrhujú nové škály farebnosti a množstvo doplnkov, ktoré sa dajú spolu skombinovať. Základnú farbu, ktorá ladí s vašim interiérom, doplňte o neutrálnu farbu v podobe zlatej, striebornej, alebo bielej a zjemnite výsledný efekt. Minimalistický dizajn počíta skôr s rôznymi odtieňmi a štruktúrami rovnakých farieb.

 

Gordana Glass® Gordana Glass®

Pridajte svetielka, svetelné závesy a sviečky

Romantické osvetlenie neodmysliteľne patrí k čaru Vianoc. Svetelné závesy s malými svetielkami na oknách v interiéri a na stromčekoch v exteriéri dodávajú výzdobe osobitý šmrnc. Teplé svetlo v kombinácii s horiacimi sviečkami v dizajnových svietnikoch zútulnia váš domov a navodia tú správnu sviatočnú atmosféru. Svetielka je možné pridať aj do rôznych dekorácií, svietnikov a vencov.

Gordana Glass® Gordana Glass®

Vianočné stolovanie prispôsobte dizajnu

Počas Vianoc pri stole spoločne s najbližšími trávime viac času ako počas roka a preto by sa mal slávnostný stôl premeniť na kompaktný dizajnový prvok. Dbajte na zásady správneho stolovania, prestieranie a doplnky. Servírovacia súprava riadu na špeciálne príležitosti by nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Zlaďte farebnosť riadu a obrusu so servítkami s vianočnými motívmi. Ikebana so živými vetvičkami a so sviečkou v strede stola pridajú autentickú vôňu. Dizajnová servírovacia misa s koláčikmi by mala byť tiež súčasťou dizajnu vášho stola počas celých sviatkov, preto nezabudnite, aby bola neustále plná sladkých dobrôt.

Gordana Glass® Gordana Glass®

Sklenené detaily dotvoria pravú éterickú auru vašich Vianoc

Vytvorenie dokonalej atmosféry sa skladá z malých detailov. Ich vhodným prepojením si dokáže v interiéri vykúzliť špeciálnu auru naozaj každý. V ateliéri Gordana Glass® sa počas Vianoc už vyše dve desaťročia tvoria originálne kúsky zo skla v podobe mís, svietnikov, slávnostného riadu a rôznych unikátnych doplnkov. Každé dielo je originál a umelkyňa Gordana ho prispôsobuje k jedinečnosti osoby, alebo rodiny. Punc kvality a exkluzivity dielam dodávajú drahé kovy ako zlato a platina. V zábleskoch vianočných svetielok prechádzajúcich skleneným umením človek nachádza pokoj na duši. Vlastniť umelecké interiérové doplnky na špeciálne príležitosti sa stáva dostupnejšie aj vďaka talentovaným umelcom.

Gordana Glass® Gordana Glass®
Gordana Glass® Gordana Glass®
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok