Tragédia v Bratislave. Polícia vyšetruje úmrtie pri otočisku autobusov

ta3 tasr
3.1.2023 19:31

Bratislavská polícia vyšetruje okolnosti nehody a úmrtia osoby, ktorú našli pri autobusovom otočisku Pri kríži na Saratovskej ulici v Bratislave. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Tragédia v Bratislave. Polícia vyšetruje úmrtie pri otočisku autobusov
facebook.com/KRPZBA

"Momentálne sú vykonávané všetky potrebné úkony s cieľom zistenia presných príčin a okolností tejto dopravnej nehody aj za využitia kamerových záznamov z vozidiel mestskej hromadnej dopravy (MHD)," uviedla polícia. Priblížila, že dopravní policajti boli na miesto vyslaní o 16.00 h a potvrdili oznámenie o osobe bez známok života.

"Autobus linky 83 po obslúžení zastávky Pri Kríži a zatvorení dverí odbáčal do jazdného pruhu, pričom v rovnakom čase vozidlo v priestore zastávky obchádzal z bočnej strany chodec, ktorého správanie nenasvedčovalo, že by mal v úmysle nastúpiť. Krátko na to stratil rovnováhu, následkom čoho prišlo ku kolízii," ozrejmil hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Chlebovec.

Deklaroval, že DPB poskytuje pri vyšetrovaní polícii plnú súčinnosť. "Vodičovi bola ponúknutá psychologická pomoc. Udalosť sa zaobišla bez výrazných dopravných obmedzení," dodal hovorca.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok