Polícia pátra po vrahovi z Michaloviec. Internetom sa šíria klamlivé informácie

ta3 tvnoviny.sk
3.1.2023 07:29

Nový rok sa v Michalovciach začal tragicky. Neznámy páchateľ na ulici dobodal 46-ročnú ženu a z miesta činu ušiel. Útok aj volanie Michalovčanky o pomoc zachytili kamery. Polícia SR po vrahovi pátra. Na sociálnych sieťach sa však začali šíriť informácie o možných páchateľoch, ktoré polícia označila za nepravdivé.

Polícia páska 1140 px (facebook.com/policiaslovakia)
facebook.com/policiaslovakia

"Niekoľko bodných rán, ktoré utrpela 46-ročná Michalovčanka, bolo nezlučiteľných so životom a na mieste im podľahla. Ihneď po oznámení skutku boli na miesto vyslaní príslušníci rôznych útvarov v pôsobnosti michalovského okresného riaditeľstva, ktorí túto novoročnú tragickú udalosť nielen zadokumentovali, ale po páchateľovi skutku začali intenzívne pátrať. Počas vyšetrovania budú zabezpečené aj kamerové záznamy. Osoba, ktorá sa dopustila tohto skutku, doposiaľ stotožnená nebola," napísala polícia na Facebooku.

Michalovčania sa boja

Ako informujú tvnoviny.sk, Erika si chcela z bankomatu vybrať peniaze. Kamery mali zachytiť, ako následne odchádza aj s neznámym mužom do bočnej uličky. Údajne nič nenasvedčovalo tomu, že by jej hrozilo nebezpečenstvo. Iné kamery však zachytili, ako pred ním uteká preč a kričí o pomoc. Ženu našli mŕtvu na chodníku okolo pol siedmej ráno. Silvestrovskú noc mala stráviť so svojím priateľom v jednom z bytov v Michalovciach. Na Nový rok ich návštevu čakali Erikini rodičia. 

Erika aj jej partner pracovali v zahraničí, kam sa o niekoľko dní chceli vrátiť. Nie je jasné, prečo žena išla do bankomatu pre paniaze. Jej partner nevedel, kedy odišla, v tom čase spal. Dianie v meste na východnom Slovensku sleduje 80 kamier. Jedna z nich podozrivého zachytila aj na inom mieste. Všimla si ho aj zdravotníčka, ktorá sa pred ním mala zamknúť v budove polikliniky. Vraj mal sledovať aj ju, píšu tvnoviny.sk.

Obyvatelia Michaloviec sa boja a necítia sa bezpečne. Polícia monitoruje vytypované miesta, kde najčastejšie dochádza k incidentom. 

Polícia SR taktiež upozorňuje na nepravdivé informácie, ktoré sa šíria na sociálnych sieťach. Tu je jedna z nich: 

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok