Nemáte ešte darčeky? Prinášame vám tipy na poslednú chvíľu, nemusíte sa pritom ani pohnúť z gauča

ta3/MŠ
22.12.2022 00:00

Štedrý deň je za rohom a mnohí budú v najbližších dňoch do poslednej možnej chvíle zháňať darčeky pre svojich najbližších. Tým, ktorí nedokážu vystáť čo i len predstavu na preplnené nákupné centrá, prinášame tipy na darčeky, pri ktorých nemusia opustiť pohodlie vlastného gauča.

Nemáte ešte darčeky? Prinášame vám tipy na poslednú chvíľu, nemusíte sa pritom ani pohnúť z gauča
Profimedia

Súčasná doba ponúka mnohé vymoženosti, medzi nimi je aj nakupovanie cez internet. Stačí pár klikov a je to vybavené. Zadovážiť sa dajú špecifické darčeky pre ženy aj pre mužov  od výmyslu sveta, no je aj niekoľko univerzálnych možností, ktorými človek nič nepokazí.

Poukaz na procedúru 

Predvianočné obdobie je plné stresu, ľudia sa naháňajú za darčekmi, nadrábajú v práci, aby si mohli užiť voľno, dekorujú domácnosti vianočnou výzdobou či pečú a vyvárajú, aby bol štedrovečerný stôl čo najbohatší.

Každý by po sviatkoch rád uvítal chvíľku pre seba a svojim blízkym ju môžete dopriať prostredníctvom darčekového poukazu napríklad na masáž, kozmetickú procedúru, do wellnessu či ku kaderníčke alebo holičovi.

Výlet alebo víkendový pobyt

Darovať môžete aj výlet či pobyt, ktorý na pár dní umožní opustiť rutinu domáceho prostredia. Či už by malo ísť o luxusný hotel, alebo napríklad chatu na horách, blízki to určite ocenia.

Pri obstarávaní tohto darčeka odporúčame nakupovať na stránkach, prostredníctvom ktorých sa pobyty dajú získať v zľave. Nezabudnite zvýrazniť dátum, do ktorého je treba poukaz využiť, aby zbytočne neprepadol.

Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 / 3 Ďalšia strana
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok