PR správa

Ako spestriť jedálniček pre psov?

16.12.2022 08:01

Tak ako deti, radi rozmaznávame aj svojich psíkov. Ich prenikavému a sebaľútostivému pohľadu sme už neraz podľahli. Aj pri maškrtách si však treba zachovávať objektívny princíp v stravovaní. Pochúťky príliš nekombinujeme, pridržiavame sa jednotného typu v doplnkovej strave. Ktoré sú ale tie najlepšie maškrty pre psov? Niekoľko skvelých tipov nájdete už v tomto článku!

Ako spestriť jedálniček pre psov?
Shutterstock

Maškrty až po pravidelnej naturálnej strave

Rozmýšľate, či si zaobstarať psíka alebo radšej nie, keďže vám nezostáva veľa času na starostlivosť? Rýchle na prípravu a rovnako energeticky výhodné sú nové granule pre psov. V inovatívnej receptúre zohľadňujú rôzne špecifiká v stravovaní, medzi ktoré patrí citlivé trávenie a alergie. Granule pre stredné a veľké plemená šteniatok možno podávať už od 2. mesiaca ich života. Vo výžive psov poskytujú unikátne protizápalové, antibakteriálne a antivírusové zložky. Tie sa podieľajú na ochrannom filme pre tráviaci trakt a na jeho dominantnom imunitnom pôsobení.

Tie najlepšie pamlsky neznehodnocujú dokonalé trávenie

Ideálne chceme pochúťkou dopriať psom ďalší poriadny kus mäsa. To neodmietne žiadne psie plemeno, navyše keď ide o voňavý a dobre konzumovateľný pamlsok. Jednotlivé kúsky si majú zachovávať šťavnatosť a naturálnu bázu. Odporúčame rôzne pamlsky alebo obľúbené konzervy pre psov. Tie psov absolútne nezaťažujú prežúvaním. Vo fáze vývinu je výhodné zachovávať špecifický druh bielkovín. Ponúkajú ho konzervy s vysokým obsahom bažantieho, morčacieho, hovädzieho alebo husacieho mäsa.

Inú skupinu tvoria konzervy pre psov s jedným druhom bielkovín. Tieto pamlsky je vhodné podávať aj pri precitlivenom trávení. Pre psov sú ľahko konzumovateľné vďaka kašovitej konzistencii s obsahom zeleninového vývaru a olejových zložiek. Dávku prispôsobujeme fyzickej aktivite počas dňa a objemu hlavných stravovacích chodov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok