Ronaldo priznal, že jeho sen triumfovať na MS sa rozplynul. Reprezentačnú kariéru však zatiaľ neukončí

ta3 tasr
11.12.2022 19:54

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo v príspevku na sociálnej sieti Instagram priznal, že jeho sen triumfovať na MS sa rozplynul. Európski šampióni z roku 2016 prehrali vo štvrťfinále v Katare s Marokom 0:1. Tridsaťsedemročný útočník však zatiaľ nemieni ukončiť reprezentačnú kariéru.

Ronaldo priznal, že jeho sen triumfovať na MS sa rozplynul. Reprezentačnú kariéru však zatiaľ neukončí
TASR/AP

"Nemá zmysel reagovať unáhlene. Chcem, aby všetci vedeli, že moja oddanosť pre Portugalsko bola stále rovnaká napriek rôznym názorom. Bol som len jedným z hráčov, ktorý bojoval za cieľ celého tímu. Nikdy by som sa neotočil chrbtom k svojim spoluhráčom ani mojej krajine," uviedol Ronaldo, ktorý je so 118 gólmi najlepší strelec na medzinárodnej scéne: "V mojich piatich vystúpeniach na MS počas 16 rokov som hral po boku skvelých hráčov. Podporovali ma milióny našich fanúšikov a dal som zo seba všetko. Nikdy neustúpim z boja a preto som sa nevzdal tohto sna, ale ten sa bohužiaľ po sobotnej prehre skončil."

Najbližším veľkým turnajom sú ME v Nemecku v roku 2024. Svetový šampionát v USA, Kanade a Mexiku bude v lete 2026, keď bude mať Ronaldo už 41 rokov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok