Opitá vodička sa nevedela dostať z priekopy. Policajti jej namerali takmer tri promile

ta3/TASR
7.12.2022 16:03

Opitá 53-ročná vodička sa v utorok nevedela dostať s autom z priekopy v Pezinku. Po príchode na miesto jej policajti namerali 2,98 promile. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informovalo na sociálnej sieti.

Opitá vodička sa nevedela dostať z priekopy. Policajti jej namerali takmer tri promile
Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Dopravní policajti boli okolo 6.00 h vyslaní na Okružnú ulicu v Pezinku, kde malo neštandardným spôsobom jazdiť vozidlo značky Ford. "Po príchode hliadky na miesto sa uvedené vozidlo nachádzalo v priekope a jeho vodička sa ho snažila dostať späť na plochu priľahlej vozovky," priblížili policajti.

Privolaná hliadka vykonala žene dychovú skúšku na zistenie požitia alkoholu, keďže sťažene a nezreteľne komunikovala a javila tým znaky požitia uvedenej návykovej látky. "Vodička bola na mieste obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na príslušné policajné oddelenie na vykonanie ďalších procesných úkonov," doplnila polícia.

Zároveň v tejto súvislosti opätovne upozornila vodičov, že alkohol v žiadnom prípade za volant nepatrí. "Apelujeme na vodičov, aby boli na cestách voči sebe, ako aj ďalším účastníkom cestnej premávky zodpovední a alkohol alebo iné návykové látky pred alebo počas jazdy za žiadnych okolností nepožili," zdôraznili policajti.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok