Hasiči zasahovali pri nehode v Tornali. Polícia potvrdila úmrtie štyroch osôb

ta3 tasr
4.12.2022 18:49

K tragickej dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel došlo v nedeľu podvečer na ceste v Behynciach, časti Tornale. Štyri osoby v autách nejavili známky života, vozidlá skončili mimo cesty. Informoval o tom Matej Peniak z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici.

Hasiči osoby z vozidiel vyslobodili. Vozidlá zabezpečili proti náhodnému pohybu, úniku prevádzkových kvapalín a vzniku požiaru. Zasahujú štyria príslušníci HaZZ.

Ako potvrdila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, pri čelnej zrážke v mestskej časti Behynce zahynuli štyri osoby. Polícia nehodu vyšetruje a nateraz nebude poskytovať bližšie informácie.

"Môžem potvrdiť, že na linku tiesňového volania 155 bolo o 17:27 nahlásené, že neďaleko Tornale došlo k čelnej zrážke dvoch osobných vozidiel. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby na miesto vyslalo bezodkladne tri posádky záchrannej zdravotnej služby. Do nemocnice neboli prevezené žiadne osoby, na mieste bolo ale konštatované, že došlo k úmrtiu štyroch osôb, ktoré utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. Jednalo sa o dvoch mužov a dve ženy vo vekovom intervale od 45 do 79 rokov," informoval hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Martin Balko, píšu noviny.sk.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok