FOTO: Mali dva požiare spoločného páchateľa? Pýta sa polícia. V noci zasahovala na viacerých miestach

ta3 TASR
30.11.2022 11:26

Polícia vyšetruje okolnosti dvoch nočných požiarov v Bratislave, ku ktorým došlo z utorka 29. novembra na stredu. Ani v jednom prípade nedošlo k zraneniu osôb. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

FOTO: Mali dva požiare spoločného páchateľa? Pýta sa polícia. V noci zasahovala na viacerých miestach
Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

K prvému požiaru došlo krátko po 3.15 h na Vilovej ulici. "Na linke 158 sme prijali informáciu o požiari plastových kontajnerov, z ktorých sa požiar rozšíril aj na vedľajšiu plechovú búdu patriacu obchodnému domu. V dôsledku požiaru došlo aj k poškodeniu zaparkovaného motorového vozidla," ozrejmil Szeiff. Dodal, že po uhasení požiaru hasiči preukázali, že vznikol zapálením plastových kontajnerov neznámou osobou.

K druhému požiaru došlo krátko po 4.30 h na Černyševského ulici. "Podľa prijatého oznámenie tu došlo k požiaru troch zaparkovaných osobných motorových vozidiel. Presná výška spôsobenej škody bude predmetom ďalšieho dokazovania," priblížil hovorca.

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave V začalo v súvislosti s týmito udalosťami trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci. "Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania," doplnil Szeiff.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok