Real Madrid má vraj zálusk na Lobotku, Neapol sa ho bude snažiť udržať

ta3 TASR
25.11.2022 18:41

Real Madrid má údajne zálusk získať slovenského futbalového reprezentanta Stanislava Lobotku. Ako uvádza portál football-espana.net, v strede poľa dominuje duo Luka Modrič - Toni Kroos aj po desiatich rokoch od príchodu do mužstva, no vedenie španielskeho klubu hľadá mladších hráčov, ktorí by mohli preniknúť medzi nich.

Real Madrid má vraj zálusk na Lobotku, Neapol sa ho bude snažiť udržať
TASR - Martin Baumann

Jedným zo spomínaných kandidátov je Lobotka z SSC Neapol. Slovenský stredopoliar je pilierom lídra Serie A a trénera Luciana Spallettiho. Denník Mundo Deportivo naznačil, že Carlo Ancelotti by Lobotku rád priviedol na Santiago Bernabeu.

Dvadsaťsedemročný Slovák sa stretol s Ancelottim v Neapole, keď tam taliansky tréner pôsobil v sezóne 2018/2019. Lobotka prišiel do Partenopei v roku 2017 z Celty Vigo za 21 miliónov eur. Zatiaľ nie je jasné, koľko by Neapol požadoval za jeho podpis, podľa španielskeho portálu by suma mala presiahnuť 30 miliónov eur.

TASR však z portálu 90min.com získala správu, že Neapol sa pokúša zabezpečiť Lobotkovi novú dlhodobú zmluvu po jej aktuálnom dátume vypršania v roku 2025.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok