Depetris sa stane hráčom tureckého Rizesporu

SITA, TA3
22.1.2013 13:17

Argentínsky futbalový útočník David Depetris, ktorý si štyri roky obliekal dres AS Trenčín, sa na jeden a pol roka stane hráčom tureckého druholigového klubu Caykur Rizespor. Tvrdí to správa tureckého portálu skorer.milliyet.com s tým, že najlepšieho strelca aktuálnej sezóny v slovenskej Corgoň lige si vyžiadal tréner Mustafa Denizli.

Argentínčan podľa spomenutého serveru v Istanbule už absolvoval lekárske testy.

David Depetris, ktorý si po päťročnom pobyte v Trenčíne vybavuje slovenské občianstvo, sa so 16 gólmi stal jesenným kráľom strelcov v slovenskej najvyššej súťaži. Dvadsaťštyriročný Argentínčan vytvoril nový corgoňligový rekord v počte gólov v jesennej časti sezóny, keď v tejto štatistike prekonal 15 gólov Róberta Semeníka (1. FC Košice) z roku 1995 a rovnaký počet presných zásahov Ľubomíra Luhového (Spartak Trnava) z roku 1997. Argentínskemu útočníkovi "klopajúcemu na dvere" slovenskej reprezentácie vypršala platnosť zmluvy s AS Trenčín na konci uplynulého kalendárneho roka.

Rizesporu patrí v tabuľke tureckej druhej najvyššej súťaže s 30 bodmi štvrtá priečka. Od lídra Manisasporu má štvorbodový odstup.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok