Chutné Česko na ta3

ta3
14.11.2022 15:45

To najkrajšie z regiónov Čiech a Moravy už čoskoro na obrazovkách Televízie ta3. Nová štvordielna séria dokumentov priblíži divákom kultúrne skvosty, prírodné krásy, historické monumenty, tradície i gastronomické špeciality jednotlivých krajov už v utorok 29. novembra 2022 v premiére o 15:20 a v repríze vo štvrtok o 13:30.

Chutné Česko na ta3
Archív S.F.

Moderátorkou formátu je Simona Frantová, ktorá sa už deväť rokov venuje témam v oblasti kultúry. "Nakrúcanie tejto relácie bolo pre mňa príjemným spestrením doterajšej práce. Videli sme veľa zaujímavých miest a keďže rada varím, veľmi som si užívala aj prípravu regionálnych receptov. Verím, že inšpirujeme aj našich divákov," uviedla moderátorka ta3.

Cestopis vznikol v spolupráci s agentúrou CzechTourism. „Cestovanie je primárne o vizualite a vizuálnom vnímaní krajiny. Preto sme sa rozhodli spolupracovať s Televíziou ta3 a ponúknuť diváčkam a divákom atraktívnu pozvánku, prebudiť v nich chuť vycestovať a zažiť Česko skutočne všetkými zmyslami,“ hovorí na margo konceptu riaditeľka zahraničného zastúpenia agentúry CzechTourism na Slovensku Nora Gill.

Novú reláciu Chutné Česko, ktorej súčasťou je i gastro recept z daného regiónu, uvedie Televízia ta3 na obrazovky už v utorok 29. novembra 2022 v premiére o 15:20 a v repríze vo štvrtok o 13:30.

Viac sa dočítate v rozhovore s moderátorkou Simonou Frantovou.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok