Zanini skončil v bratislavskom UNICEFe, dôvodom financie

TASR, TA3
18.1.2013 13:53

Na ukončení vzájomnej spolupráce sa dohodli extraligový volejbalový Volley Team UNICEF Bratislava a jeho taliansky tréner Emanuele Zanini.

Zanini skončil v bratislavskom UNICEFe, dôvodom financie
SITA

Ako informovala v meilovej správe TASR PR a marketing manager Eva Firická, k predčasnému ukončeniu zmluvy ich donútili finančné dôvody. Cieľom angažovania talianskeho trénera do bratislavského volejbalového klubu bolo v prvom rade zaujať a pritiahnuť pozornosť generálneho partnera a sponzora, ktorý by z väčšej časti zastrešil účinkovanie Zaniniho na Slovensku, keďže udržanie tak kvalitného trénera si vyžaduje silného partnera.

"Toho sa však Volley Teamu bohužiaľ nepodarilo nájsť. Klub je tak nútený zmeniť stratégiu a limitovať svoj rozpočet do konca sezóny. Aj preto sa vedenie klubu dohodlo s Emanuele Zaninim, že dvojročnú zmluvu, ktorá bola podpísaná na tlačovej konferencii v auguste 2012, bude musieť predčasne rozviazať. Z rovnakých dôvodov z hlavného mesta odchádza aj taliansky skaut a štatistik tímu Fulvio Bertini," stojí v meilovej správe VT UNICEF.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok