Coolen končí v trénerskom kresle tímu Dukla Ingema Michalovce. Dočasne ho nahradia jeho asistenti

ta3 tasr
1.11.2022 13:33

Vedenie hokejového klubu HK Dukla Ingema Michalovce odvolalo z funkcie hlavného trénera Toma Coolena. Tím dočasne povedú jeho asistenti Peter Kudelka a Dušan Devečka. Klub pracuje na angažovaní nového kormidelníka.

Coolen končí v trénerskom kresle tímu Dukla Ingema Michalovce. Dočasne ho nahradia jeho asistenti
TASR/Roman Hanc

Coolen prišiel do Michaloviec pred sezónou 2022/2023, keď nahradil Tomeka Valtonena. So svojimi zverencami mal po 14 zápasoch bilanciu šesť víťazstiev a osem prehier. Tím figuroval na 5. mieste so ziskom 20 bodov. Mužstvu nevyšiel úvod do sezóny. Tú začalo tromi víťazstvami, no následne prišla séria piatich prehier. Z uplynulých 11 zápasov zvíťazilo iba v troch. V predošlom dueli Michalovce zvíťazili na ľade tabuľkového suseda Spišskej Novej Vsi 4:1. 

Pre 68-ročného Coolena bol angažmán v Michalovciach prvý v slovenskej extralige. "Tomovi ďakujeme za odvedené služby a prajeme mu veľa úspechov v ďalšej kariére, ale i v osobnom živote," uviedol klub v oficiálnom stanovisku.

Ide o druhú trénerskú zmenu v prebiehajúcej extraligovej sezóne. K prvej sa 10. októbra odhodlali v Banskej Bystrici, ktorej tím po ukončení spolupráce s Fínom Anttim Karhulom prevzal jeho dovtedajší asistent Rudolf Jendek.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok