NBA: Pistons ukončili šnúru prehier. Takéto zápasy sa budú opakovať, uviedol Casey

ta3 TASR
31.10.2022 11:21

Basketbalisti Los Angeles Lakers zaznamenali prvé víťazstvo v novej sezóne zámorskej NBA. V noci na pondelok zdolali Denver Nuggets 121:110 a ukončili tak päťzápasovú sériu prehier.

NBA: Pistons ukončili šnúru prehier. Takéto zápasy sa budú opakovať, uviedol Casey
TASR/AP

"Museli sme dokázať sami sebe, že na to máme. Nie svetu, nie médiám, ale nám. Z našej hry mám dobrý pocit," citovala agentúra AP trénera domácich Darvina Hama. Hviezdny LeBron James zaznamenal 26 bodov, šesť doskokov a osem asistencií. Anthony Davis pridal 23 bodov a 15 doskokov. V drese Denveru nazbieral 23 bodov a 14 doskokov Nikola Jokič.

Hráči Golden State Warriors prehrali s Detroitom 114:128. Pistons tak ukončil päťzápasovú šnúru prehier. Cade Cunningham zaznamenal 23 bodov, desať doskokov a na triple-double mu chýbala len jedna asistencia. V drese hostí mal Stephen Curry 32 bodov.

"Zo svojich chlapcov mám veľkú radosť, dnes večer odviedli skvelú prácu. V akcii ste mohli vidieť mladý tím, ktorý zažíva prestavbu. Takéto zápasy sa budú opakovať, je to vzrušujúce," povedal po stretnutí kormidelník domácich Dwane Casey.

Luka Dončič sa stal prvým hráčom od Michaela Jordana v roku 1986, ktorý dal 30 a viac bodov v úvodných šiestich zápasoch v novej sezóne. Dallas Mavericks aj vďaka jeho výkonu zdolali Orlando Magic 114:105. Slovinský reprezentant nazbieral až 44 bodov, tri doskoky a päť asistencií. "Dalo sa čakať, že na to má. Vyšiel na palubovku a začal udávať tempo," povedal na adresu Dončiča jeho tréner Jason Kidd.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok