Opitý vodič pri Trnave narazil autom do plotu rodinného domu. Ďalší nafúkal vyše dve promile

ta3
27.10.2022 16:30

Policajné hliadky z okresu Trnava riešili ďalších dvoch opitých vodičov. Mladší z nich dokonca vrazil do plotu rodinného domu, informuje Krajské riaditeľstvo PZ Trnava.

Opitý vodič pri Trnave narazil autom do plotu rodinného domu. Ďalší nafúkal vyše dve promile
Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Vo štvrtok v skorých ranných hodinách 21-ročný vodič pravdepodobne nezvládol riadenie a pri prejazde obcou Šúrovce narazil s autom Mazda do oplotenia rodinného domu. Z miesta nehody síce utiekol, no zavarskí policajti ho rýchlo vypátrali a podrobili dychovej skúške. Mladík pri nej nafúkal 1,73 promile.    

V stredu predpoludním zas trnavskí dopraváci zastavili v Trnave auto Škoda Fabia. Jej 39-ročný vodič si totiž nezapol stretávacie svetlá, a navyše zabudol ja na bezpečnostný pás. Policajná hliadka mužovi pri kontrole namerala v dychu bezmála 2 promile alkoholu. Pri opakovanej skúške sa hodnota dokonca vyšplhala až na 2,27 promile.

Policajti oboch mužov obmedzili na osobnej slobode a previezli na policajné oddelenie. Polícia oba prípady rieši v tzv. superrýchlom konaní, v súvislosti s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V zmysle zákona môže vodičom hroziť strata slobody až na 1 rok.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok