Titani slovenského biznisu v repríze už zajtra 5. novembra o 16.30 na ta3

ta3
3.11.2022 08:40

Globálna energetická kríza je najväčším strašiakom týchto dní. O tom, ako vstúpila do života silných hráčov priemyslu a čo nás čaká v nasledujúcich mesiacoch, diskutovali vo štvrtok Vladimír Soták, Štefan Rosina a Branislav Klocok.

Titani slovenského biznisu v repríze už zajtra 5. novembra o 16.30 na ta3
ta3

Titani slovenského biznisu hovorili o nových trendoch, úsporných riešeniach, víziách, ale aj hrozbách. Čaká nás prerod na takzvané čisté zdroje energie? A ako to ovplyvní zamestnanosť v týchto kľúčových odvetviach? Viac prezradili v diskusii s Lenkou Buchlákovou vo štvrtok 3. novembra.

Avizovaný šéf Slovnaftu Oszkár Világi sa tejto aktuálnej diskusie z pracovných dôvodov nemohol zúčastniť, ale už v decembri ho exkluzívne privítame v špeciálnom štúdiu.

Aká bola na podujatí atmosféra? Pozrite sa, ako ju zachytila kamera ta3.

Diskusiu Titani slovenského biznisu nájdete v archíve ta3 alebo si ju môžete pozrieť na našom Youtube.

Mimoriadnu reprízu diskusie Titani slovenského biznisu si môžete pozrieť už v sobotu 5. novembra o 16.30 h. Sledujte ta3!

Sledujte ta3!

Hostia:

Vladimír Soták

Generálny riaditeľ Železiarní Podbrezová a predseda podnikateľského združenia Klub 500. Podľa Forbesu patrí medzi najrešpektovanejších generálnych riaditeľov na Slovensku. Kľúčový horehronský zamestnávateľ chce aktuálne na streche výrobnej haly postaviť najväčšiu slnečnú elektráreň v krajine.

Vladimír Soták Archív ta3

Štefan Rosina

Predseda predstavenstva a prezident Matadoru, dnes už priemyselno-finančnej skupiny Matador Group. Značka Matador, pôvodne spájaná s gumárenstvom, je dnes vývesným štítom priemyselného holdingu rodiny Rosinovcov.

Štefan Rosina Archív ta3

Branislav Klocok

Generálny riaditeľ akciovej spoločnosti OFZ, ktorá patrí k najvýznamnejším dodávateľom ferozliatin pre oceliarsky a zlievarenský priemysel v regióne strednej Európy. Podľa rebríčku Forbes ide o 15. najvýznamnejšiu a najväčšiu rodinnú firmu na Slovensku.

Klocok Archív ta3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok