VIDEO: V utorok vybuchol bankomat v Ivanke pri Dunaji. Škodu predbežne vyčíslili na 150-tisíc eur

TA3, Polícia Slovenskej republiky, TASR
25.10.2022 09:06

V Ivanke pri Dunaji v utorok nadránom vybuchol bankomat v blízkosti obchodného centra. Poškodiť ho mal doposiaľ neznámy páchateľ, pravdepodobne s využitím trhaviny. Informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

"V utorok krátko po 04.45 h sme na linke 158 prijali informáciu o poškodení jedného z bankomatov, situovaného v Ivanke pri Dunaji," informoval Szeiff. K zraneniu osôb v tejto súvislosti nedošlo.

Škodu spôsobenú odcudzením finančnej hotovosti, ako aj poškodením bankomatu predbežne vyčíslili na 150.000 eur. Prípad prevzal vyšetrovateľ krajskej polície v Bratislave.

"S prihliadnutím na skutočnosť, že páchatelia z miesta činu utiekli na doposiaľ neznáme miesto, policajti vykonali potrebné opatrenia na mieste činu, ako aj v jeho okolí smerujúce k vypátraniu odcudzených vecí, ako aj iných dôkazov potrebných na trestné konanie," uviedla polícia.

V noci z nedele (23. 10.) na pondelok (24. 10.) došlo k výbuchu bankomatu, ktorý bol umiestnený na predajni v Ivanke pri Nitre. Neznámy páchateľ s pomocou výbušniny bankomat otvoril a pravdepodobne si odniesol kazety s finančnou hotovosťou.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok