Boj so stresom, ale aj poriadna zábava. Živé vstupy sú niekedy nevyspytateľné

ta3
21.10.2022 23:21

Práca televíznych redaktorov je v mnohých ohľadoch náročná a vyžaduje si maximálnu koncentráciu. To, čo sa dostane pred oči diváka, je často výsledkom driny, ale aj poriadnej zábavy. Svoje o tom vedia aj redaktorky televízie ta3, ktoré sa počas posledných dní museli popasovať s nástrahami živého vysielania.

Nie všetky situácie sa dajú naplánovať a nie na všetko v živote sa dá pripraviť. Túto skutočnosť určite potvrdia všetci televízni redaktori, pre ktorých je skúškou ohňom vysielať pre divákov naživo. V takýchto prípadoch neexistuje možnosť opravy či opätovného výstupu. A vtedy je dôležité maximálne sústredenie a duchaprítomnosť. 

Vysielať naživo pre redaktorov znamená vysporiadať sa s nečakanými situáciami, ktoré sú síce niekedy stresujúce, no vo väčšine prípadov sa z nich stanú vtipné historky a príjemné spomienky. Svoje o tom vedia aj redaktorky spravodajstva televízie ta3, ktoré v posledných dňoch absolvovali viaceré živé vstupy. Nefunkčný mikrofón, či odkaz o tom, kde je položená desiata. V zákulisí živých vstupov sa toho niekedy dozviete viac, ako v samotnej reportáži.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok