V obci Lúčky havarovala dodávka s 27 migrantmi. Vodič z miesta nehody ušiel

TA3 TASR
11.10.2022 17:59

Dodávka s 27 osobami havarovala v obci Lúčky v okrese Žiar nad Hronom. Podľa informácií hasičov je päť osôb ťažko zranených a viaceré utrpeli ľahšie zranenia. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky. Informovali z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici. Ako informovala polícia, vodič z miesta nehody ušiel.

V obci Lúčky havarovala dodávka s 27 migrantmi. Vodič z miesta nehody ušiel
Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Na mieste nehody aktuálne zasahujú štyri posádky záchrannej zdravotnej služby, tiež hasiči zo Žiaru nad Hronom, Zvolena, Banskej Bystrice, Martina a z výcvikového centra na Lešti.

Polícia pátra po vodičovi dodávky s 27 migrantmi. Podľa nej je pravdepodobné, že sa vodič bude pohybovať v okolí Kremnice alebo Hornej Vsi. Má ísť o cudzinca vo veku 25 až 30 rokov, ktorý má na sebe oblečené modré rifle, čierne tričko a žltú mikinu. 

Dodávka, v ktorej bolo okrem vodiča podľa polície aj 27 migrantov, havarovala na ceste medzi obcami Lúčky a Kopernica. Podľa informácií Hasičského a záchranného zboru sa ťažko zranilo päť osôb, ďalšie utrpeli ľahšie zranenia.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok