Vinníkom tragickej nehody, ktorá má už päť obetí, má byť športový funkcionár

ta3
3.10.2022 09:53

V dôsledku tragickej nehody, pri ktorej vrazilo auto do zastávky MHD Zochová v Bratislave, zomrelo päť ľudí, niekoľkí sa zranili a jeden bojuje o život. Podľa našich informácií mal byť údajne vodičom vozidla generálny sekretár Deaflympijského výboru Slovenska Dušan Dědeček. Šofér bol pod vplyvom alkoholu. Vo vozidle mal byť so svojim synom.

Tragická nehoda na bratislavskej zástavke Zochova si vyžiadala piatu obeť. Zraneniam podľahlo 21-ročné dievča. Na sociálnej sieti o tom informovali bratislavskí policajti. "Prijali sme informáciu o úmrtí ďalšej zranenej osoby, ktorá v nemocnici podľahla zraneniam," uviedla polícia.

Vinníkovi nočnej tragickej nehody v centre Bratislavy namerali približne 1,6 promile alkoholu v krvi, jeho spolujazdcovi jedno promile. 

Okrem opitosti mala byť dôvodom aj niekoľkonásobne prekročená rýchlosť, pri ktorej vodič stratil kontrolu nad vozidlom. "Z toho, čo som videl, som nezaregistroval nejaké brzdné stopy," dodal policajný prezident. Vodič bol i so spolujazdcom, ktorý utrpel ľahké zranenia, na mieste zadržaný. "Ešte aj vtedy sa správal agresívne," upozornil.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok