Na mieste nehody neboli zrejmé stopy brzdenia, uviedol po tragédii šéf polície Hamran

ta3
3.10.2022 09:06

K mimoriadne tragickej nehode došlo v nedeľu večer v centre Bratislavy. Vodič osobného auta narazil do zastávky MHD Zochova, na ktorej sa v tom čase nachádzalo viacero osôb. Informácie na mieste poskytol v pondelok prezident policajného zboru Štefan Hamran.

Vinníkovi nočnej tragickej nehody v centre Bratislavy namerali približne 1,6 promile alkoholu v krvi, jeho spolujazdcovi jedno promile, iviedol Hamran. Okrem opitosti mala byť dôvodom aj niekoľkonásobne prekročená rýchlosť, pri ktorej vodič stratil kontrolu nad vozidlom. "Z toho, čo som videl, som nezaregistroval nejaké brzdné stopy," dodal policajný prezident. Vodič bol i so spolujazdcom, ktorý utrpel ľahké zranenia, na mieste zadržaný. "Ešte aj vtedy sa správal agresívne," upozornil.

Spresnil, že nehoda sa stala v nedeľu 2. októbra o 22.24 h a ide o pravdepodobne najtragickejšiu udalosť pri podobných dopravných nešťastiach. V dôsledku nehody zomreli štyria ľudia, niekoľko ďalších bolo zranených. "Traja sú v kritickom stave, bojujú v súčasnosti o život," dodal policajný šéf.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok