Rolls-Royce Cullinan od Delta 4x4 je ultimatívny off-road

TA3/SZ
30.9.2022 18:30

Nemecká firma Delta 4x4 zaoberajúca sa úpravou terénnych áut si na želanie zákazníka zobrala do parády Rolls-Royce Cullinan, ktorý pretvorila na luxusný off-road

Rolls-Royce Cullinan od Delta 4x4 je ultimatívny off-road
Delta 4x4

Mimoriadne luxusné a drahe SUV od automobilky Rolls-Royce veľmi predstavovať netreba. Nič luxusnejšie a prepychovejšie na trhu pravdepodobne nenájdete. Čo však v prípade, že chcete s Cullinanom chodiť do ťažkého terénu a na expedičné výlety? V takomto prípade priniesla nemecká spoločnosť Delta 4x4 riešenie na želanie zákazníka. Upravený Cullinan ponúkne zvýšenú svetlú výšku, ktorá sa v kombinácii s novými, až 33 palcovými pneumatikami navýšila o celých 15 centimetrov. Z dôvodu väčších pneumatík musel úpravca prispôsobiť aj blatníky kolies, ktoré sú kompletne nové a dávajú autu jedinečný vzhľad.


Delta 4x4 Delta 4x4

Svetlou výškou však úpravy nekončia, práve naopak. Na streche by sme našli strešný nosič upravený na prepravu kanistrov, rôznych zásob či dokonca stanu, v ktorom môže posádka prespať. Predná maska je chránená ochranným rámom s prídavnými svetlometmi. Okrem iného nájdeme vo výbave aj nasávací šnorchel pre prípad brodenia v hlbšej vode. Táto unikátna úprava samozrejme aj niečo stojí. Všetky úpravy vychádzajú na približne 150 tisíc eur, ku ktorým treba ešte prirátať cenu auta, čo navýši celkovú cenu o dalších minimálne 300 tisíc eur. Výroba nebude obmedzená len na tento konkrétny kus takže ak máte doma Cullinan a páči sa vám tento štýl tak Nemci vám ho s radosťou upravia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok