ČR: Schwarzenberg mal po odvolení dopravnú nehodu

TASR
12.1.2013 09:45

Aj prezidentský kandidát Karel Schwarzenberg sa v piatok vydal na voľby nového českého prezidenta - pri odchode z volebnej miestnosti však malo jeho auto nehodu. Na zasneženej vozovke sa mu ale, našťastie, len preliačili plechy, píše internetové vydanie denníka Blesk.

ČR: Schwarzenberg mal po odvolení dopravnú nehodu
SITA

Schwarzenberg vyrazil do Sýkořice v stredočeskom okrese Rakovník na voľby a vo volebnej miestnosti rozdával úsmevy na všetky strany, komentuje Blesk.

Onedlho nato mu však zamrzol úsmev na tvári - auto, ktoré ho odvážalo domov na zámoček do Dřevíča, malo nehodu. Našťastie však nie vážnu. Mohlo za ňu pravdepodobne husté sneženie, ktoré v piatok potrápilo českých vodičov nielen v Rakovníckom okrese. Pri zjazde z kopca v kľukatých a prudkých zákrutách do jeho vládnej limuzíny narazilo zdola idúce vozidlo, ktoré dostalo na snehu šmyk. Nehoda sa obišla bez zranení; auto českého ministra zahraničných vecí má len poškodený predný nárazník, spresňuje Blesk.
"Boli sme pripútaní, takže sa nikomu nič nestalo. Škoda je len na plechu," povedal Schwarzenberg po nehode pre denník Právo. Minister zahraničných vecí tak mohol napriek nepríjemnej komplikácii pokračovať ďalej v ceste iným autom, uzatvára webové vydanie Blesku.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok