Dacia Jogger časom ponúkne aj kempovaciu verziu

TA3/SZ
28.9.2022 11:00

Vcelku čerstvá až sedemmiestna novinka od Dacie v šate crossoveru dorazí na trh okrem klasickej verzie aj vo verzii upravenej na kempovanie

Dacia Jogger časom ponúkne aj kempovaciu verziu
Dacia

Dacia len nedávno predstavila rodinne zameraný crossover Jogger, ktorý poskytne až sedemmiestne rozloženie interiéru a mierne vyšší podvozok vhodný aj na výlety mimo spevnené povrchy. Najnovšie sa objavila informácia, že značka pripravuje aj verziu zameranú na aktívne žijúcich zákazníkov, ktorým ponúkne kempingovú verziu. Aktuálne predávaná klasická verzia začína na sume približne 14 tisíc eur, takže môžme očakávať, že novinka bude jedným z najlacnejších obytných áut na trhu.

Dacia Dacia

Aktuálne nie je jasný termín oficiálneho predstavenia a ani to, či pôjde o samostatný model, alebo len verziu Joggeru. Bližšie informácie sa dozvieme pravdepodobne až počas predstavenia, ktoré by sa malo konať už onedlho. Rovnako nie je známa ani úroveň výbavy no môžme určite očakávať miesto na spanie či menší priestor na prípravu jedla. Je možné že v položkách výbavy sa objaví aj malá chladnička, ktorá bude skvelým pomocníkom pri dlhších výletoch. Pohon by mal byť v porovnaní s bežným Joggerom bez zmien, takže môžme očakávať aj najvýkonnejší trojvalec s výkonom 110 konských síl, ktorý bude pre potreby takéhoto typu auta plne dostačujúci.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok