V bratislavskom kine horelo, dočasne ho zatvoria. Dym sa dostal aj do priestorov priľahlého sídla ministerstva

TA3 TASR
20.9.2022 11:14

V bratislavskom Kine Lumiére v utorok ráno vypukol požiar. Potvrdil to hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave Štefan Koči, upozornili na to noviny.sk. Zamestnanci ministerstva práce, ktoré sídli v susednej budove, sú podľa stanoviska rezortu v poriadku. Dym sa čiastočne dostal aj do priestorov ministerstva práce, preto bola nariadená evakuácia, napísal na sociálnej sieti minister Milan Krajniak.

V bratislavskom kine horelo, dočasne ho zatvoria. Dym sa dostal aj do priestorov priľahlého sídla ministerstva
Facebook/Milan Krajniak

Požiar vypukol v priestoroch digitalizačného pracoviska SFÚ na Špitálskej ulici v Bratislave. "Kino Lumiére, ktoré sa nachádza v rovnakej budove ako digitalizačné pracovisko, nebolo požiarom priamo zasiahnuté," priblížila.

Ďalej uviedla, že v miestnosti, kde vypukol požiar, sa nenachádzali žiadni zamestnanci a nikto nebol zranený. "V súčinnosti s Hasičským a záchranným zborom sa zároveň na mieste vykonáva požiarna expertíza, ktorá má zistiť príčinu požiaru," dodala. Predmetom zisťovania je aj miera poškodenia, preto výšku škody zatiaľ nie je možné stanoviť.

Kino a priľahlá kaviareň budú z dôvodu zadymenia priestorov dočasne zatvorené. Zakúpené vstupenky na zrušené predstavenia budú v plnej výške refundované.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok