V rade si vystál 13 hodín. S britskou kráľovnou sa prišiel rozlúčiť aj David Beckham

ta3 TASR
17.9.2022 08:26

Futbalista David Beckham uviedol, že sa v piatok večer zúčastnil na rozlúčke so zosnulou britskou kráľovnou Alžbetou II vo Westminsterskej sále. Bývalý anglický reprezentant sa zaradil do radu čakajúcich ľudí, ktorý na poludnie dosahoval takmer 6,5 kilometra.

V rade si vystál 13 hodín. S britskou kráľovnou sa prišiel rozlúčiť aj David Beckham
AP Photo/Markus Schreiber

Beckham po 13-hodinovom čakaní pre médiá uviedol: "Viem, čo to znamená reprezentovať kráľovnú." Po týchto slovách si utrel slzu a kývol hlavou smerom ku kráľovninej rakve.

Anglický stredopoliar odohral za národný tím 115 zápasov. "V tomto čase smútku by sa našej kráľovnej mal v celej krajine prejavovať rešpekt. Ako bývalý futbalový hráč a bývalý kapitán Anglicka viem, čo to pre nás znamenalo vystúpiť na ihrisko, aby sme reprezentovali našu kráľovnú a našu krajinu."

Beckham sa so zosnulou kráľovnou stretol pri niekoľkých príležitostiach, dokonca sa zúčastnil aj na oslave jej narodenín. "Je to emotívne pre všetkých zúčastnených. Kráľovná bola výnimočná a bude chýbať každému. Takže aj preto som tu, aby som so všetkými oslávil život jej veličenstva a odkaz, ktorý zanechala."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok