Expriateľka Elona Muska vydražila fotografie a spomienkové predmety. Predali sa za desaťtisíce dolárov

TA3 ČTK
16.9.2022 07:02

Bývalá priateľka generálneho riaditeľa automobilky Tesla Elona Muska Jennifer Gwynneová vydražila fotografie a spomienkové predmety z obdobia, keď spolu chodili. Predmety sa v aukcii predali celkom za 165.000 USD. Uviedla to bostonská aukčná sieň RR Auction.

Expriateľka Elona Muska vydražila fotografie a spomienkové predmety. Predali sa za desaťtisíce dolárov
Patrick Pleul/Pool via AP

Musk si pred aukciou zmenil fotografiu na profile na Twitteri a umiestnil tam jednu z fotografií z aukcie, upozornila agentúra AP. Gwynneová povedala denníku The Boston Globe, že čítala o aukcii písomiek, ktoré Musk známkoval, a uvedomila si, že má oveľa viac osobných vecí, ktoré by mohla predať. Vrátane spoločných fotografií, prianí k narodeninám a náhrdelníka.

Musk a Gwynneová spolu chodili v rokoch 1994 až 1995, keď obaja študovali na Pensylvánskej univerzite. Rozišli sa, keď Musk doštudoval a presťahoval sa do Kalifornie. Podľa Gwynneovej jej povedal, že si nemôže s ňou telefonovať, pretože mu to pripadá ako strata času. "Rozišli sme sa tesne predtým, ako začal dobývať svet," povedala Gwynneová.

Zlatý náhrdelník s malým zeleným smaragdom, ktorý dostala Gwynneová od Muska ako darček k narodeninám koncom roka 1994, sa predal za 51.000 USD. Fotografia, na ktorej Musk a Gwynneová pózujú pred školskou slávnosťou v roku 1995, sa predal za 42.000 USD, uviedla aukčná sieň. Narodeninové prianie, ktoré Musk podpísal, sa predalo za takmer 17.000 USD.

Gwynneová teraz žije v Južnej Karolíne. Denníku The Globe povedala, že plánuje použiť časť peňazí z aukcie na vysokoškolské vzdelanie svojho nevlastného syna. S Muskom sa už nestýka.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok