Šatan si už v tejto sezóne nezahrá

TA3, TASR
9.1.2013 12:15

Pre útočníka hokejistov bratislavského Slovana Miroslava Šatana sa táto sezóna s najväčšou pravdepodobnosťou už skončila, pretože stav jeho zranenej krčnej chrbtice sa nezlepšil. Pre denník Šport to povedal generálny manažér klubu Maroš Krajči.

Šatan si už v tejto sezóne nezahrá
SITA

"V pondelok bol na vyšetrení magnetickou rezonanciou a to ukázalo, že nenastal žiadny progres. To znamená, že pre túto sezónu Miro na 99 percent skončil. Nie som tým, pochopiteľne, nadšený, ale treba to rešpektovať, nič sa nedá robiť, ide o Mirovo zdravie," vysvetlil Krajči.

Stredajšie vydanie denníka Šport citovalo aj slová Šatana, ktorý pravidelne navštevuje všetky domáce duely Slovana. "Keď to tak povedal generálny manažér... Musím však hovoriť ešte s niektorými odborníkmi a až potom sa budem vyjadrovať do médií," povedal skúsený reprezentant. Informáciu o tom, že Šatan sa už v tejto sezóne na ľade neobjaví, potvrdil Športu aj kouč Rostislav Čada.

Šatana v jeho zatiaľ poslednom súboji v KHL na ľade HC Lev Praha 3. novembra poslal tvrdo na ľad slovenský obranca súpera Zdeno Chára a líder Slovana ostal otrasený ležať na ľadovej ploche. Tvrdý zákrok si vyžiadal päť stehov na jeho tvári a ďalšie vyšetrenia ukázali, že Šatan má vysunutú platničku do miechového kanála o štyri a pol milimetra v oblasti krčnej chrbtice.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok