Islanders sa snažia presvedčiť Višňovského

SITA
9.1.2013 08:52

Ľubomír Višňovský vypočul volanie fanúšikov a nastúpil v drese Slovana na utorkový zápas KHL proti Traktoru Čeľabinsk. Tesne pred začiatkom súboja však musel absolvovať dva náročné telefonáty.

Islanders sa snažia presvedčiť Višňovského
SITA

"Stretnutie bolo pre mňa ťažké psychicky i fyzicky. Tesne pred zápasom mi volal generálny manažér New York Islanders Garth Snow i asistent trénera Doug Weight. Obaja išli na mňa citovo. Bolo to pre mňa ťažké. Povedal som si, že teraz sa musím sústrediť na duel, zabudnúť na to a hrať. Som rád, že sme to takto dohrali, aj keď nie som najspokojnejší. Gól 24 sekúnd pred koncom bolí, to sa nemôže stať. Prešlo nám to cez tri hokejky, trochu zle sme si rozobrali hráčov. Škoda, stratili sme bod. Ďakujeme však Pánu Bohu aspoň za tie dva," povedal po stretnutí Ľ. Višňovský.

Svoju aktuálnu situáciu nechcel krátko po súboji s Čeľabinskom rozoberať. Tridsaťšesťročný obranca by chcel dohrať sezónu 2012/2013 napriek platnej zmluve s New York Islanders v Bratislave. V utorok mohol nastúpiť bez problémov, keďže oficiálne sa výluka v NHL ešte neskončila.

"Záver dnešných telefonátov je taký, že zajtra si voláme opäť. Je to pre mňa veľmi ťažká situácia, mám toho už dosť. Sú to naozaj ťažké rozhodovania. NHL ma tlačí a teraz už aj Islanders. Bude to veľmi zložité, hovorí sa mi veľmi ťažko. Uvidím, ako to napokon dopadne," doplnil Višňovský.

Majster sveta z roku 2002 nemal v utorok večer problém s veľkou porciou minút na ľade. Tréner Slovana Rostislav Čada ho posielal do hry veľmi často, keďže v úvode duelu sa zranil Vladimír Mihálik. "Je to hokej, na tom som tu. Mali sme päť bekov, musel som hrať. Na ľade som sa cítil dobre, hral som priestorovo a šetril sily," dodal Ľubomír Višňovský.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok