PR správa TOP správy

RYDE Taxi Bratislava- naplánujte si jazdu vopred a vyhnite sa stresu- vďaka TA3 teraz aj so zľavovým kupónom

12.9.2022 13:55

Spoločnosť RYDE Taxi Bratislava na náš trh priniesla komfort a kvalitu za férové ceny. Vo svojej aplikácii RYDE úspešne zaviedla funkciu plánovania jázd. Služba je typická tzv. jednotným štandardom, teda pevne danou cenou bez ohľadu na okolnosti a vopred známou cenou prepravy. Aplikácia RYDE je zadarmo dostupná pre Android aj iOS.

RYDE Taxi Bratislava- naplánujte si jazdu vopred a vyhnite sa stresu- vďaka TA3 teraz aj so zľavovým kupónom
RYDE

  • Spoločnosť RYDE Taxi Bratislava na náš trh priniesla komfort a kvalitu za férové ceny. 

  • Taxi aplikácia RYDE úspešne zaviedla funkciu plánovania jázd.

  • Služba je typická tzv. jednotným štandardom, teda pevne danou cenou bez ohľadu na okolnosti a vopred známou cenou prepravy.

  • Aplikácia je zadarmo dostupná pre Android aj iOS.

Najlepšia taxislužba v Bratislave

Spoločnosť RYDE Taxi Bratislava na náš trh priniesla komfort a kvalitu za férové ceny a od uvedenia na trh pridáva do svojej mobilnej aplikácie neustále nové inovácie. Zo všetkých pritom ťažia samotní zákazníci tejto taxi služby.

Najnovšou inováciou je služba plánovaných jázd - teda plánovanie taxi. Pri vývoji funkcie RYDE zohľadnil najmä sezónu dovoleniek, počas ktorej sa zákazníci potrebovali dopraviť na letisko bez stresu z čakania na taxík. Funkcia je teraz dostupná aj mimo sezóny ako súčasť základnej funkcionality aplikácie.

Zákazník si takto môže naplánovať taxík do školy pre svoje deti, plánované cesty vlakom či na pracovné stretnutia. Výhodou je, že napriek veľkej konkurencii v hlavnom meste možnosť plánovania neponúka takmer žiadna iná taxislužba okrem RYDE.

Ako to funguje? 

Zákazník nemusí pre využívanie funkcie plánovania jázd taxíkom spraviť nič naviac v porovnaní s tým, čo robil doteraz. Dokonca ani aktualizovať aplikáciu, ak ju už mal, pretože funkcia bola v rámci testovania dostupná aj doteraz - aj pre zariadenia s Androidom, aj tie s iOS.

Plánovanie jazdy sa nachádza na rovnakom mieste ako objednanie bežnej jazdy, zároveň sú zobrazené aj v samostatnej záložke v menu jázd. Stačí kliknúť na ikonu kalendára, zvoliť deň a čas jazdy a následne ju objednať. Zákazník vopred pozná aj cenu celej služby.

Jazdu je potrebné plánovať aspoň 4 hodiny vopred a objednávku je možné uskutočniť v určitom časovom rozpätí. Zatiaľ nie je možné plánovať jazdy napríklad o jednej hodine v noci.

Po objednaní sa už zákazník nemusí o nič starať, o jazde bude informovaný prostredníctvom aplikácie či e-mailu a ak príde k nečakanej situácii a nebude možné jazdu uskutočniť,bude s tým oboznámený vopred a poplatok za službu mu bude vrátený.

Jazdu je možné zrušiť aj zo strany zákazníka prostredníctvom aplikácie zadarmo, storno poplatok sa účtuje iba pri zrušení jazdy 30 minút a kratšie pred jej uskutočnením.

Screenshoty z aplikácie RYDE s funkciou plánovania jázd. ta3/RYDE

Zľava pre všetkých zákazníkov

Taxislužba RYDE v spolupráci s TA3 pripravila zľavu pre nových aj existujúcich zákazníkov v hodnote 3 €. Stačí, keď si klient pridá promo kód z článku ako nový kupón v tvare R3TA3. Aplikácia je zadarmo dostupná pre Android aj iOS.

Ak sa chcete dozvedieť podrobné podmienky vyššie spomínaných služieb alebo sa len o RYDE dozvedieť niečo viac, navštívte www.RYDE.sk. Ak máte ďalšie otázky, neváhajte sa obrátiť na podpora@ryde.sk, facebookový profil RYDE Taxi Bratislava alebo na instagramový profil RYDE Taxi Bratislava.

Podmienky:
Pokiaľ nie ste našim klientom, je potrebné si stiahnuť aplikáciu RYDE Taxi Bratislava a zaregistrovať sa. Tento promo kód zadáte v rámci menu „Zľavové kupóny“ a následne sa aktivuje zľava. Toto je potrebné urobiť čím skôr a to do 7 dní od zverejnenia tohto článku. Budete mať 30 dní na využitie tejto zľavy pri platbe kartou.

Pozor ! Počet zľavových kupónov je limitovaný počtom 999.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok