Platil som najväčšie dane zo všetkých živnostníkov, tvrdí Matovič v najnovšom statuse

TA3
27.8.2022 17:44

Minister financií Igor Matovič sa vyhradil tvrdeniu, že je palmička. Podľa neho nepísal o sebe. Ľudí, ktorí ho tak označili nazval úchylkovia. Uviedol, že platil najväčšie dane zo všetkých živnostníkov.

Matovič obhajuje navýšenie platov sestier: Všetky vlády na ne kašľali, musia viesť dôstojný život
TASR/Jaroslav Novák

"Včera som tu postol status o palmičke, ktorá mi padla do oka. Keď som ju videl, pripadala mi ako veľmi výstižný obraz mnohých ľudí s ťažkými zdravotnými postihnutiami, či ľudí narodenými do totálnej chudoby či iných znevýhodnení. Tak som to cítil a so svojimi pocitmi som sa zveril na fb, áno z dovolenky," napísal Matovič na sociálnej sieti.

"Rôzni progresívni úchylkovia však neodolali pokušeniu a začali šíriť vraj Matovič o sebe píše v obrazoch a považuje sa za palmičku na skale. Nie, nepísal som o sebe. Narodil som sa do rodiny z majority, nie som na vozíčku, platil som najväčšie dane zo všetkých živnostníkov, takže ani biedou netrpím. Nie som odkázaný na milosť druhých … a ani svoj zápas v politike nepovažujem za utrpenie," pokračoval minister financií v statuse. "Je to moje slobodné rozhodnutie so všetkými následkami, v boji za lepšie Slovensko, nie osud, ktorý mi niekto nadelil," dodal.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok