České a slovenské celebrity reagovali na smutnú správu o odchode speváčky Hany Zagorovej

TA3
26.8.2022 16:26

České a slovenské celebrity vyjadrili svoj zármutok nad smrťou Hany Zagorovej. Viacero sa s ňou rozlúčilo po správe, že vo veku 75 rokov česká spevácka legenda zomrela.

Česká speváčka Jitka Zelenková vyjadrila úprimnú sústrasť. “Milá Hanka, nemôžem tomu uveriť. Nech ti je už len dobre. Veľa síl a úprimnú sústrasť všetkým blízkym, predovšetkým Štefan tebe…,“ napísala na socialnej sieti.

Na sociálnej sieti sa rozlúčila s Hanou Zagorovou aj speváčka Marta Jandová. “Hanička, šťastnú cestu do neba. Nikdy na to nie sme pripravení. Nikdy tomu nechceme veriť. Hlavne keď ide o niekoho, kto bol tak srdečný a milý. Kto sa tak rád smial a staral sa o druhých. Nie raz som jej vyliala svoje srdce. Budeš nám chýbať,“ napísala Jandová.

Česká speváčka a viacnásobná výherkyňa Českého Slávika Lucie Bílá sa rozlúčila bez mrhania slov. “Moje srdce plače…,“ napísala Bílá na sociálnej sieti.

Moderátorka, herečka a speváčka Monika Absolonová sa k nešťastnej udalosti vyjadrila takto. “Pekný piatok... pekný pre mňa nie je... pretože mi volajú známe aj neznáme čísla... tuším, že sa médiá snažia poskytnúť ľuďom bezprostrednú reakciu od kolegov a kamarátov na náhly odchod Haničky Zagorovej... vôbec nie som schopná brať telefón, ospravedlňujem sa. Sama to vstrebávam... sedím a plačem... asi ani nie som schopná popísať čo všetko pre mňa Hanka znamená. Ale pokúsim sa o to, s úctou k nej teraz hneď… Hanka je ikona, ku ktorej som od mladosti vzhliadla, speváčka s darom odovzdávať emócie, skvelá textárka a už 20 rokov si dovolím tvrdiť aj kamarátka… vždy mi pomáhala. Radila, chladila. Je úžasná, krehká, silná, statočná, skromná, starostlivá, ohľaduplná, milujúca žena a kamarátka... jej odchod je pre mňa zásah s ktorým sa hneď tak nevyrovnám... úprimnú sústrasť Štefanovi, rodine, všetkým blízkym, kamarátom a kolegom, ktorí ju majú radi a všetkým jej fanúšikom... Hanička moja, šťastný let do neba a pozdravuj Kaju. Nech už je Ti len pekne, mam Ťa rada a ďakujem Ti za všetko…“ napísala.

Speváčka a herečka Petra Janů prejavila úprimnú sústrasť na sociálnej sieti. “Je mi moc smutno. Hanka milá, pozdravuj hore, je tam veľa kamarátov. Štefan, prajem dostatok síl, viem ako Ti je,“ napísala.

Muzikant Peter Nagy na sociálnej sieti smútil takto. “Haničko, maľuj ďalej obrázky dlaní horkou od lásky… Už si o poschodie vyššie ako my… Ďakujem Ti za všetkých, čo Ťa mali a budú mať vždy radi…,“ napísal Nagy.

Český moderátor, dabér a herec Libor Bouček sa tiež rozlúčil na sociálnej sieti. “Ďalší z milovaných. Tých, ktorí stanovili pravidla našej branže, ktoré človek musí rešpektovať a uctievať si. A obdivovať. Tak isto ako obdivujeme práve tieto Dámy za láskavosť, humor, eleganciu, spôsoby, energiu a pokoru. Príliš skoro prišiel tento definitívny moment a príliš neskoro sa s ním budeme schopní vyrovnať. Či vôbec. Ďakujem za to, čo som mohol postrehnúť, aj za pohárik a zdieľanie pódia a pozvania. Ďakujem Ti!“ napísal Bouček.


zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok