Americká herečka je po autonehode v kóme, v krvi jej našli drogy. Jej stav je beznádejný

TA3 ČTK
12.8.2022 08:37

Americká herečka Anne Hecheová s najväčšou pravdepodobnosťou neprežije nehodu, pri ktorej so svojím vozidlom pred dvoma dňami narazila do dvojpodlažnej budovy v Los Angeles. Automobil následne začal horieť. Päťdesiattriročná herečka leží v nemocnici v kóme a utrpela "ťažké anoxické poranenie mozgu", kedy je mozog zbavený kyslíka, uviedla v piatok jej rodina, ktorú citoval spravodajský server BBC News.

Americká herečka je po autonehode v kóme, v krvi jej našli drogy. Jej stav je beznádejný
Twitter/George Pennacchio

"Chceme poďakovať všetkým za milé priania a modlitby za Annino zotavenie. Ďakujeme obetavému personálu a úžasným sestrám," dodala rodina vo vyhlásení.

Polícia zároveň uviedla, že predbežné krvné testy odhalili v tele herečky prítomnosť drog. Ešte ale bude nutné vykonať ďalšie testy, aby sa vylúčila možnosť, že ide o akékoľvek medikamenty, ktoré jej mohli byť podané po nehode v nemocnici.

Podľa polície voz vošiel deväť metrov do vnútra dvojpodlažného domu, kde vybuchol v plameňoch. Dom je teraz neobývateľný. Hecheová je udržiavaná na prístrojoch v Grossmanovom popáleninovom stredisku v nemocnici vo West Hills, kým lekári rozhodnú, či sú jej orgány vhodné na darovanie, dodala rodina.

Rodáčka z Ohia sa v 80. rokoch v USA preslávila v seriáli Another World, za ktorý si odniesla tri ceny Emmy. Vo filme sa začala objavovať v 90. rokoch, bola vidieť po boku Tommyho Lee Jonesa v dobrodružnej Sopke, vedľa Johnnyho Deppa v mafiánskej dráme Krycie meno Donnie Brasco, hrala s Harrisonom Fordom v romantickej komédii Šesť dní, sedem nocí, ale aj v horore Tajomstvo minulého leta.

V televízii sa objavila v obľúbených seriáloch Ally McBealová, Plastická chirurgia či Muži na stromoch. V rokoch 1997 - 2000 žila so svojou hereckou kolegyňou a moderátorkou Ellen DeGeneresovou, neskôr sa vydala a potom aj rozviedla. Má dve deti.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok