Bez víťazstva v 4. kole Fortuna ligy zostali už iba Vion Zlaté Moravce a Tatran Liptovský Mikuláš

TA3 TASR
6.8.2022 23:16

Po výhre Trenčína v 4. kole Fortuna ligy, zostali bez víťazstva už iba Vion Zlaté Moravce a Tatran Liptovský Mikuláš. No a nič na tom nezmenil ani ich vzájomný zápas.

V súboji posledného s predposledným mohli ísť ako prví do vedenia už vo 4. minúte hosťujúci Liptáci, ale Ľuboslav Laura zakončil svoj únik len strelou do tyče. Na opačnej strane o 10 minút neskôr naopak domácemu SAMUELovi SUĽovi vyšla koncovka parádne a Vion tak viedol z prvej strely na bránu 1:0. Viedol však iba 4 minúty, pretože pred vlastnou bránou potom neubránili jeho hráči Imricha Bedecsa, ktorý po rohu hlavou vyrovnal na 1:1.

Krátko pred prestávkou nevyužil možnosť otočiť na 2:1 Martin Nečas a mohlo ho to mrzieť o to viac, že to bola prakticky posledná veľká šanca Liptákov v tomto zápase. Veľa ich už síce v druhom polčase nemali ani domáci, ale jedna z nich a to doslova tutovka pre nich prišla v 86-ej minute. Karol Mondek však mieril rovnako ako Ľuboslav Laura v úvode iba do konštrukcie brány a tak si Vion s Liptovským Mikulášom body rozdelili po remíze 1:1.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok