Slovan čaká v prípade postupu do play off Európskej ligy Haifa alebo Limassol

TA3 TASR
2.8.2022 13:29

Futbalistov ŠK Slovan Bratislava čaká v prípade postupu do play off Európskej ligy zdolaný tím z dvojice 3. predkola Ligy majstrov Maccabi Haifa a Apollon Limassol. Rozhodol o tom utorňajší žreb vo švajčiarskom Nyone.

Slovan čaká v prípade postupu do play off Európskej ligy Haifa alebo Limassol
TASR - Martin Baumann

Slovan narazí v 3. predkole EL na grécky Olympiakos Pireus, prvý zápas odohrajú "belasí" na pôde súpera vo štvrtok 4. augusta o 21.00 SELČ. Odveta v Bratislave je na programe o týždeň neskôr 11. augusta o 20.30 h. Maccabi, premožiteľ Olympiakosu v predchádzajúcej kvalifikačnej fáze LM, odohrá prvý zápas doma v Izraeli v stredu 3. augusta o 19.00 SELČ, odveta sa koná o týždeň na Cypre.

V play off EL sa predstaví 20 tímov. Sedem začne v tejto časti, doplní ich šesť neúspešných z tretieho kola kvalifikácie LM, päť postupujúcich z majstrovskej vetvy tretieho kola kvalifikácie Európskej ligy a dvaja postupujúci z hlavnej vetvy EL.

Kluby boli rozdelené do štyroch košov. V prvom koši bolo šesť mužstiev, ktoré do EL vstúpia až v play off. V druhom boli vypadávajúci z tretieho kola kvalifikácie LM. Práve z týchto dvoch košov vzišiel možný súper Slovana.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok