Zázračný kokteil, ktorý zastaví chrápanie: Namiešajte si ho ešte dnes

TA3/zm
4.8.2022 08:00

Či už chrápanie trápi vás alebo partnera, ktorý vám nedovolí vyspať sa, namiešajte si kokteil, ktorý zabráni ťažkému dýchaniu a konečne sa zobudíte do ružova vyspatí.

Zázračný kokteil, ktorý zastaví chrápanie: Namiešajte si ho ešte dnes
Pexels

Techník, ktoré zastavia chrápanie, je mnoho. Ale jeden recept, ako zastaviť tento nepríjemný zvuk je šálka zázračného kokteilu, ktorý vypijete pred spaním.

Dôvody chrápania

Nadváha, vek, alkohol, fajčenie. Je množstvo faktorov, ktoré ovplyvňujú chrápanie a v prípade niektorých ľudí môže ísť o vážny zdravotný problém, ktorý nevyriešime. Ale ak noc čo noc počúvate koncert, o ktorý nemáte záujem, s tým vám poradiť vieme. Mimochodom, chrápanie je vraj desiaty najčastejší dôvod rozpadu manželstva. Takže koniec-koncov, tento kokteil vám môže zachrániť vzťah.

Príprava kokteilu

Každý večer, keď sa budete chcieť dobre vyspať, pripravte svojej drahej chrápajúcej polovičke nápoj z dvoch mrkiev, dvoch jabĺk, menšieho zázvoru a štvrtiny citrónu. Ingrediencie stačí zmiešať v mixéri a naservírovať pred odchodom do postele.

A ako to funguje? Céčko, ktoré je v tomto koktaile obsiahnuté, zbaví hrdlo a nosné dutiny hlienov. Zázvor zas uvoľňuje tlak v nose a jablká prečistia celú dýchaciu sústavu. Stačí túto medicínu podávať hodinu pred spaním a pravidelne, čoskoro uvidíte rozdiel.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok