Inter si chce udržať Škriniara. Rokuje s ním o novej zmluve

TA3 TASR
26.7.2022 09:45

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Milan Škriniar je už po svalovom zranení zdravotne fit. Obranca Interu Miláno by sa mal na trávnik vrátiť v sobotnom prípravnom dueli proti Olympique Lyon, informovala talianska mediálna spoločnosť SportMediaset.

 Škriniar si zranil zadný stehenný sval v reprezentačnom drese Slovenska v júnovom stretnutí Ligy národov s Kazachstanom. V uplynulých týždňoch sa často skloňoval jeho možný odchod do Paríža St. Germain, no kluby sa doteraz nedokázali zhodnúť na prestupovej sume. Inter údajne za 27-ročného zadáka žiada minimálne 70 až 75 miliónov eur.

Talianske médiá tvrdia, že po stroskotaní rokovaní teraz Inter rokuje so Škriniarom o novom kontrakte, ktorý by mal platiť minimálne do roku 2027 a mal by mu priniesť 6 miliónov eur za sezónu. Momentálne platná zmluva s Interom mu vyprší budúce leto. Parížania mali pre Škriniara podľa Gazzetta dello Sport pripravený päťročný kontrakt a jeho príjem za sezónu by tam údajne predstavoval 7,7 milióna eur. V Interi sa má v prípade dohody platovo vyrovnať argentínskemu útočníkovi Lautarovi Martinezovi. O služby Škriniara prejavili počas tohto prestupového obdobia záujem aj Chelsea Londýn a Tottenham Hotspur.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok