Slovan sa stretne s Ferencvárosom. Pozreli sme sa, aká bola deň pred zápasom v Budapešti nálada

TA3
19.7.2022 12:43

Súboj historicky najlepšieho slovenského a maďarského futbalového klubu. Aj to v stredu ponúkne Liga majstrov. Slovan Bratislava proti Ferencvárosu Budapešť. Štáb ta3 sa bol deň pred zápasom pozrieť, aká je v hlavnom meste Maďarska atmosféra.

Pozreli sme sa aj na tréning Slovana:

Kluby sa naposledy stretli pred 30 rokmi. V roku 1992 vyradil Slovan Ferencváros z Ligy majstrov po výsledkoch 4:1 a 0:0. Zápasy vtedy sprevádzali aj tvrdé policajné zásahy a burliví fanúšikovia.

Pred štadiónom v Budapešti bola v utorok popoludní pokojná atmosféra. Väčšie skupiny fanúšikov nebolo zatiaľ vidieť ani pred štadiónom, ani v meste. Televízia ta3 sa zúčastnila aj tlačovej besedy futbalového klubu Ferencváros Budapešť, pozrieť si ju môže tu. Na to, či sa chystajú, a ako odhadujú výsledok zápasu Slovan - Ferencváros, sme sa pýtali ľudí v uliciach Budapešti.

Tomi

Na zápas sa, samozrejme, chystám, preto som aj prišiel deň vopred, aby som sa poriadne pripravil. Zvyknem chodiť na zápasy Ferencvárosu pravidelne, lístok som si kúpil vopred. Tipujem, že zápas sa skončí výsledkom 3:0 a vyššie. Slovan by pre Ferencváros nemal byť ťažkým súperom, chalani sú dobre pripravení. Dúfam, že Ferencváros postúpi do ďalšieho kola.

resp ta3

Attila

Na zápas sa chystám. Predpokladám, že zápas sa skončí s výsledkom 4:1 pre Ferencváros.

resp ta3

Jim

Áno, zajtra sa chystám na zápas. Predpokladám, že sa skončí 2:0 pre Slovan.

resp ta3

Damian

Nie, pretože sa nám už neušli lístky. Sú vypredané, takže zajtra na zápas nejdem. Myslím si však, že Ferencváros zajtra vyhrá 2:0.

resp ta3

Viac o zápase Slovana a Ferencvárosu pred 30 rokmi porozprával športový moderátor ta3 a komentátor Miroslav Michalech.

Slovenskí policajti budú spolu s maďarskou políciou dohliadať na zápas. Informovali o tom na sociálnej sieti.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok