Tajná svadba v Las Vegas. Speváčka Jennifer Lopez a herec Ben Affleck sa vzali

ta3 ČTK
18.7.2022 10:12

Speváčka Jennifer Lopez sa v Las Vegas vydala za svojho snúbenca a hollywoodskeho herca Bena Afflecka. Manželstvo uzatvorili po tom, čo sa k sebe vrátili po 20 rokoch.

Tajná svadba v Las Vegas. Speváčka Jennifer Lopez a herec Ben Affleck sa vzali
Profimedia

Pár oznámil svoj zväzok v newsletteri, ktorý vydáva Lopez. Poodhalil v ňom, že leteli do púštneho mesta v Nevade, kde získali povolenie na sobáš. Affleck a Lopez sa vzali v sobotu neskoro večer v kaplnke A Little White Wedding Chapel, ktorá ponúka aj uzatvorenie zväzku z okna automobilu.

Dvadsať rokov čakali

"Láska je krásna. Láska je láskavá. A ukazuje sa, že láska je trpezlivá. Dvadsať rokov trpezlivá. Presne to sme chceli," uviedla Lopez. Pod oznámenie sa podpísala ako "pani Jennifer Lynn Affleck", čo podľa dennika Los Angeles Times znamená, že oceňovaná speváčka a herečka zmenila meno. Zástupcovia Afflecka a Lopez na žiadosť o vyjadrenie neodpovedali.

Správy o sobáši hereckého páru sa začali šíriť po tom, čo okresný úrad v Clark na svojich webových stránkach ukázal, že dvojica získala povolenie na sobáš, ktoré bolo vybavené v sobotu. Lopez zverejnila na sociálnych sieťach fotografiu, na ktorej je zachytená v posteli a má strieborný prsteň.

Päťdesiatdvaročná Lopez a 49-ročný Affleck, sa k sebe vrátili vlani po takmer 20 rokoch. Tento rok v apríli sa zasnúbili. V roku 2002 dal Affleck Lopez veľký zásnubný prsteň s ružovým diamantom, ale v roku 2003 náhle zrušili svadbu a o niekoľko mesiacov neskôr sa rozišli.

Affleck sa v roku 2005 oženil s Jennifer Garnerovou, s ktorou má tri deti. Rozviedli sa v roku 2018. Lopez bola v minulosti trikrát vydatá. So spevákom Marcom Anthonym boli po svadbe v roku 2004 desať rokov manželia a majú spolu 14-ročné dvojčatá.

JLO Profimedia
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok